Луната е в знак Козирог, където ще остане до 13:22ч на 4

...
Луната е в знак Козирог, където ще остане до 13:22ч на 4
Коментари Харесай

Може да ви преследва усещането, че не ви върви

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 13:22ч на 4 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект. В тези дни хората по-трудно показват страстите си. Даже тези, които нормално са прочувствени, в този момент стават по-уравновесени.Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 15:48ч 

Характерни за този лунен ден са прочувствената неустойчивост, както и безпричинна смяна в настроението. Нежелателно е да сте гневни и нервни, старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение и да приемате всичко с известна доза подигравка. Не се съпротивлявайте на измененията, тъй като може да зародят прекомерно съществени затруднения както в душевен, по този начин и във физически проект. Приемайте всичко протичащо се като възвишен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Следва 9 лунен ден от 15:48ч на 3 октомври до 16:37ч на 4 октомври

Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Труден ден, неговата сила има извънредно отрицателен резултат върху човек. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Трябва да устоите на негативността и провокациите на деня, да успехите слабостите и пороците си, да приемете уроците от живота, да преминете всички проби почтено. Ден, изпълнен с негативизъм, провокации и машинация. Много е важно да се държите сдържано, рационално, с нараснало внимание. 

Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте техники за отбрана. 

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. 

В връзките елементарно могат да се породят спорове. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Денят не е подобаващ за първа среща. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После постоянно ще се питате: ”Това сън ли беше или действителност ”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Слънчев календар – 17 слънчев ден - Денят е отдаден на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко напразно да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР